Pohod PD Vrapče

Vrapčanski planinarski pohod organizira se svake godine zadnju nedjelju u mjesecu svibnju. Početak pohoda je u Gornjem Vrapču...

Opširnije...

 

Vrapčanska obilaznica

Obilaskom "Vrapčanske obilaznice" upoznajemo najljepše dijelove zapadne Medvednice. Obilaznica u svojih 21 km dužine i prosječno 6 h hoda prolazi kraj nebrojenih izvora, potoka, slapova i najvećeg na Medvednici, 9 m visokog slapa Sopot...

Opširnije...

Planinarski putovi PD Vrapče

Sekcija za planinarske putove PD "Vrapče" održava sljedeće planinarske putove:

Opširnije...

Kerempuh 25.10.

Satiričko kazalište Kerempuh 25.10.2019.(petak), u 20,00

nova predstava DOMA JE NAJBOLJE

cijena ulaznice 45,00 kn ( grupni popust)

Činjenica da je komedija Doma je najbolje s velikim uspjehom igrala na brojnim svjetskim pozornicama nimalo ne čudi s obzirom na univerzalnost problema kojima se bavi.

Kako je to kada u zrelim godinama umjesto promaknuća dobiješ otkaz jer si jednostavno višak – na poslu i u društvu? Kako je to kada ti ovrhe zatrpavaju sandučić, a odrasla djeca stan jer se vraćaju jedno za drugim nakon svojih neuspjelih brakova, propalih karijera i brojnih životnih neuspjeha?

Sve su vrijednosti izvrnute, svijet kakav smo voljeli i živjeli postavljen je naglavačke, a jedino je pravilo da nikakvog pravila više nema.

U režiji Renea Medvešeka, koji po prvi puta režira u kazalištu Kerempuh, ova će inventivna priča, koja spaja mnoge žanrove i progovara specifičnim stilom, započeti svoj život i na sceni Kerempuha. Premijera u listopadu 2019.

Unutar bogatih slojeva ovoga teksta pronalazimo posvećenost socijalnoj tematici, britki crni humor, elemente bajke, fantastike, ironije i groteske. Tema ove predstave nevjerojatno je aktualna te s izrazitom preciznošću secira nesigurnost u kojoj trenutno živimo kako na privatnom tako i na društvenom planu.

Igraju:

Nina Erak-Svrtan

Elizabeta Kukić

Josip Brakus

Damir Poljičak

Luka Petrušić

Mia Anočić – Valentić

Mirela Videk Hranjec

Matija Šakoronja

Karlo Mlinar

Sreten Mokrović.

Ako želite pogledati predstavu javite se Tanji na mobitel 099/2271-039 , a uplate na sastanku u ponedjeljak u prostorijama Društva.

Plan aktivnosti

 

 

12.10.    Ivanec gljivarijada         Emil Majdak

20.10.    Sudnikov pohod            Tatjana Rogačević

27.10.    Lisca                            Marijan Herceg

09/10.11. Petehovac - Martinje    Ivan Črljenec

 

 

 

 

 

Brojač posjeta

249624
Danas
Ovaj mjesec
Ukupno od 1.3.2014.
284
2262
249624

RizVN Login